A sport karóra nem azonos a sportos órával!

Szponzorált tartalom

Sport karóra

Egyes tevékenységekhez, ha valóban eredményesek szeretnénk lenni, tipikusan az azokra kifejlesztett kiegészítőket érdemes viselni. A sport karóra a futáshoz, a tornához és az olyan sportok űzéséhez illik, amelynek során fontosnak tartjuk lemérni a teljesítményünket.

A sport karóra azonban nem ugyanaz, mint a sportos kinézetű óra, hiszen míg az utóbbit a lezserebb stílus kedvelői is preferálják, addig az előbbit kimondottan azok a személyek részesítik előnyben, akik számon tartják az eredményeiket a mozgás során.

A sport karóráról általánosságban elmondhatjuk, hogy roppant strapabíró, digitális kivitelezésű, formatervezését tekintve pedig, inkább a robosztusabb kategóriába tartozik.

A strapabíróságának köszönhetően nem kell féltenünk a csuklónkon lévő órát, hiszen az ellenáll a sérüléseknek. A sport karóra a használata során mérhető a pulzus, a megtett kilométer és az elégetett kalóriamennyiség. Persze a szóban forgó termékről nem hiányozhat a dátum kijelzése és a stopperóra funkciója sem.