Könnyen rögzíthető kerékpár utánfutó

Szponzorált tartalom

Kerékpár utánfutó

Nem mindenki rendelkezik autóval vagy jogosítvánnyal, viszont nekik is be kell vásárolniuk bizonyos időközönként, valamint a gyermekeiket szintén el kell szállítani óvodába/iskolába. Megoldás lehet ehhez a kerékpár utánfutó ideális változata.

Változatos kiszerelésben kaphatóak ilyen szerkezetek a bikelife.hu webáruházban, kezdve az egyszerű acélvázasoktól egészen a modern és könnyű alumíniumvázas modellekig. Egy kis modifikációval a legtöbb kerékpárra rácsatlakoztathatóak ezek az utánfutók, mégpedig biztonságosan és praktikusan.

Tehát nem kell attól tartani, hogy az úton elhagyjuk a rakományt vagy a gyereket. Optimális választás lehet például a kétszemélyes kerékpár utánfutó gyermekek szállítására gyártott típusa, hogyha kényelmesen akarja utaztatni csemetéit a biciklivel.

Ez az utánfutó vízálló huzattal van ellátva, rovarháló is van rajta, belül pedig biztonsági övvel nyújtja a kicsinek a legnagyobb biztonságot. Bármilyen kerékpár utánfutó megvétele érdekli, ebben a webáruházban van a helye!