Egy budapesti búvóhelyen pár óra is elég lehet

Szponzorált tartalom

Egyedi belső dizájn

Amikor bekövetkezik a szakítás két ember életében, akkor sokszor hallani azt kiváltó okként, hogy elhidegültek, egymástól, megunták a másikat. Míg mások a világ összes kincsét is odaadnák, hogy néhány órát a szívük választottjával tölthessenek. Egy búvóhely Budapesten pont meg tudja adni azt a pár órát kettesben, amire egy párnak szüksége lehet.

Hiszen nem egyformák a körülményeink. Gyakran nem adatik meg az a lehetőség, hogy egy kimerítő nap után kettesben összebújhassunk a párunkkal, egy szép és nyugodt lakásban, ahol nem kell attól tartani mindvégig, hogy ránk nyit az egyik rokon vagy lakótárs. Nem kell méregdrága hotelszobákat bérelni, hiszen ezeket nem is lehet kibérelni néhány röpke órára. Pedig sokszor ennyi is elég lenne. Természetesen egyetlen éjszakánál kevesebbet nem igazán lehet eltölteni egy hotelben. Ráadásul a másik probléma, hogy az csupán egyetlen szoba, amiben nem lehet olyan otthonosan mozogni.

Bármire van szükségünk, egyből szólni kell a személyzetnek. Az ajtón kilépve máris a barátságtalan folyóson találhatjuk magunkat és ezért fog elveszni a randi teljes varázsa. Viszont egy lakás, ahol a magunk urai lehetünk, az már teljesen más. Azoknak sem egy utolsó megoldás, akik már kezdik unni a hálószobájukat. Ideje kipróbálni valami újat, még ha csak néhány órára is. Minek elmenni drága wellness hétvégére, hogyha így is meg lehet oldani, hogy kettesben maradjunk a kedvesünkkel? Bizony, a búvóhelyek esetében ez sem akadály. Akár egy egész hétvége is lefoglalható az előzetes egyeztetés alkalmával.

Az díjak kedvezőnek számítanak, a diszkréció pedig 100%-os. Nincs értelme habozni és az egyéb opciók után kutatni, amikor itt van ez a remek lehetőség! Biztosan le lesz nyűgözve a partner, amint belép a luxusbúvóhelyek bármelyikébe. A fővárosban több lakás is igénybe vehető, amelyek különböző beltéri dizájnnal rendelkeznek. Akiknek kilátásra és tágas teraszra van szükségük, azoknak is a rendelkezésére állnak az ilyen jellemzőkkel bíró randikuckók. Pár óra gyakran nagyon sokat számít!