Részletesen a Dunaplaszt kerítésfesték sokoldalúságáról

Szponzorált tartalom

Dunaplaszt kerítésfesték

Nincs is annál nagyobb boldogság, mint amikor a családi fészket még otthonosabbá és bájosabbá varázsolhatjuk! A javítási és barkácsolási folyamatok tervezésekor eldönthetjük, hogy mi magunk látunk neki a munkának vagy professzionális segítséget veszünk igénybe. Abban az esetben, ha az előbbi megoldás mellett tette le a voksát, a Dunaplaszt kerítésfesték nem hiányozhat a kelléktárából!

A kültéri acél- és faszerkezetek bevonására kiválóan alkalmazható Dunaplaszt kerítésfestéket szórással, ecseteléssel és hengerrel is felvihetjük a kívánt területre. Figyelem!

Ha a termék kinyitásakor a felületén vastagabb megkeményedett réteget találunk, azt a használata előtt mindenképp távolítsuk el vagy keverjük bele a doboz tartalmába, hiszen az néhány percen belül felvegyül a híg festékkel. Ettől kezdve, minden adott a festéshez! A selyemfényű Dunaplaszt kerítésfesték esetében, a hígítás nem szükséges, így a végeredményben valóban egy tökéletes, prémiumminőséget fog találni, amire hosszú évekig büszke lehet.