Egyenpólóban a céges csapatépítőn.

Szponzorált tartalom

lolmarkt.hu

lolmarkt.hu

Nem nagyon szoktam hírlevelekre feliratkozni, de most pontosan egy ilyen hírlevél volt segítségemre abban, hogy a céges csapatépítő tréningen egyenpólóban feszíthettünk. Az egész még tavaly kezdődött, amikor karácsonyra a család szinte valamennyi tagjának egy helyről vásároltam meg az ajándékot. Ez a lolmarkt.hu.

Az egyik barátom ajánlotta egyébként a lolmarkt.hu-t, mert ő korábban már rendelt innen. És tudja, hogy szeretem a jó minőségű termékeket. Szóval a lényeg, hogy tavaly karácsony előtt én is ellátogattam a honlapjukra, hogy szétnézzek. Nagyon meggyőző volt a kínálat és az egész honlap. Én egyébként szeretek az interneten vásárolni és a legtöbbször nem is asztali gépen vagy laptopon netezek, hanem a mobilomat használom a vásárláskor is. A lolmarkt.hu mobilon is tökéletesen működik. Logikus, átlátható, igazán felhasználóbarát oldal.

Szóval miután megrendeltem a karácsonyi pólókat az egész családnak, feliratkoztam a hírlevelükre, amiről el is feledkeztem később. Nem sok hírlevélre iratkozom fel, mint már említettem, és ezeket egy külön mappába is rendezem a levelezőrendszerben. Most viszont örültem neki, mert épp a céges tréningre készültünk, mikor az egyik értekezleten felmerült, hogy milyen jó lenne, ha csináltatnánk egyenpólókat. A probléma csak annyi volt, hogy pár nap volt csak hátra a tréningig. Ekkor léptem be a levelezőrendszerembe és egy teljesen más témájú hírlevelet kaptam a lolmarkt.hu-tól.

Eszembe jutott, hogy hátha készítenek egyedi pólókat is, így gyorsan felvettem velük a kapcsolatot, és nagy örömömre vállalták. Hamar megbeszéltük a részleteket és el is küldtem a cégünk logóját, ők pedig már meg is kezdték a gyártást. A lolmarkt.hu gyorsan és pontosan dolgozott, a pólók jó minőségűek voltak, a rájuk nyomtatott minta is tartósnak bizonyul. Ezért ajánlom én őket azóta is mindenkinek, aki pólót szeretne.

Sokaknak nem jut eszébe a póló, mint ajándék, de ha jobban belegondolunk, ez az egyik legjobb ajándék. Hisz pólóra mindenkinek szüksége van, gyereknek, felnőttnek egyaránt. Legyen szó akár születésnapról, vagy egy lánybúcsúról. Az anyukák is szívesen bújnak olyan pólóba, amit gyermeküktől kaptak. A póló egy személyes ajándék, ami lehet egy köszönet, lehet egy vallomás és lehet egy emlék is. Sőt, emlék mindenképpen, hisz a póló nem egy egyszeri viselet. Bármikor felvehetjük, és ha felvesszük, már eszünkbe is jut az, akitől kaptuk és az alkalom, amelyre megajándékoztak bennünket.

A lolmarkt.hu honlapon mi magunk is megnézhetjük, hogy milyen széles is a kínálat. Legyen szó bármilyen alkalomról és bárkiről, itt biztosan találunk neki való pólót. A jó minőség ma már elengedhetetlen, hisz társadalmunk abba az irányba tart, hogy megfizetjük a jó minőséget. Az egyszer használatos dolgoknak lassan lejár az ideje, egy pólót viszont sokszor viselhetünk. A lolmarkt.hu pólói tartós mintával rendelkeznek, ami mosás és óvatos vasalás után is szép marad, és ami hosszú időn keresztül örömet okoz viselőjének és persze annak is, aki ajándékba vette azt.

Vagy épp önmagának. Hisz ezekkel a pólókkal nem csak üzenhetünk az ajándékozottnak, hanem magunkat is meglephetjük. Például egy zenés-filmes pólóval. Trendi minták és színek, menő feliratok és igazi vagány kinézet, ezt kínálják a lolmarkt.hu pólói. Aki pedig valami nagyon-nagyon egyedit szeretne, annak van lehetősége arra is, hogy álmai pólóját készíttesse el. A lolmarkt.hu grafikusai segítenek az egyedi elképzelések megvalósításában.

Nem csak online vannak jelen a világban, vagyis az országban, hisz tizenhárom üzletük is van, ahol szintén várják a vásárlókat.