Lassan el kellene kezdeni tervezni a nyaralásokat az évre!

Szponzorált tartalom

balatonpro.hu

balatonpro.hu

Itt van a tél, az év vége, ilyenkor mindenki karácsonyi lázban ég, pedig akik nyáron szeretnének nyaralni menni, azok jobb, ha észbe kapnak. Sokan már ilyen korán lefoglalják a szállásokat a Balaton környékén, mert ilyenkor olcsóbb, sok helyen akciós a foglalás, így a jobb helyek hamar elfogyhatnak.

Idén nyáron mi az utolsó pillanatban csíptünk el egy 3 napos üresedést az egyik siófoki szállodában, nem akarunk megint az utolsó pillanatban kapkodni, ezért már lefoglaltuk a szállást a héten.

Már a programokat tervezem a jövőévi nyaralásra, és találtam is egy nagyszerű lehetőséget itt: balatonpro.hu. Ez a cég vitorlások bérbeadásával foglalkozik főként, és emiatt vitorlás kirándulásokat is szerveznek. Rengeteg programjuk van, ez mind a balatonpro.hu oldalon elérhető.

 

Itt láttam egy olyan lehetőséget, hogy egész jó áron le lehet foglalni egy vitorlást, akár egy egész napra is, kapitánnyal együtt! Ez kihagyhatatlan lehetőség! Nagyon szeretek vitorlázni, de sajnos nincs meg rá a vezetői engedélyem, így muszáj kapitánnyal együtt bérelnünk, ami egyébként nem kerül sokkal többe, mint kapitány nélkül.

 

Szerintem tök jó, hogy gondolnak azokra is, akik nem tudnak vitorlást vezetni, de szeretnék kipróbálni milyen lehet. Nem kell idegenekkel sem osztozkodni, hiszen itt teljesen privát használatra lehet bérelni, tehát azt csinálunk és oda megyünk vele, ahova szeretnénk.

 

Itt vannak más programok is, például lehet menni különböző horgászatokra, szerveznek csapatépítő programokat cégeknek, de leány és legénybúcsúk lebonyolítását is vállalják.

 

Azt olvastam, elég jó cég, kedvesek az alkalmazottaik, nem kell amiatt aggódni, hogy egy idegen fogja vezetni a hajót.

 

Nagyon várom már a nyarat, mindenképpen szeretnék bérelni egy vitorlást a balatonpro.hu oldalról, és azzal el szeretnék látogatni egy pár helyre a tó körül. Biztosan nagyon jól fogunk szórakozni!

 

Kicsit talán felelőtlenség ennyivel előre elfoglalni, hiszen nem tudhatom, milyen idő lesz aznap. De, ha rossz az idő, akkor egyébként garanciálisan visszafizetik a foglalási díjat. Nagyon korrekt, megbízható cégnek tűnik ez a balatonpro.hu, ezért is választottam őket.