Szívesen használna 500 kW-os kiserőműveket?

Szponzorált tartalom

háztartási méretű kiserőmű

háztartási méretű kiserőmű

Mivel a zöld energia kapcsán, a megújuló energiaforrások közül a napelemes rendszer a legnépszerűbb most, biztosan kíváncsi lenne rá Ön is, hogy mik a lehetőségei?

A lakóházak, pontosabban családi házak esetében egyre több helyen találkozni a napelemekkel, amelyek biztosítják a benne lakók fogyasztásának egy részét vagy akár egészét is. Ezen túl van még a HMKE, vagyis a háztartási méretű kiserőmű, amivel a Solargroup Energy Kft. is foglalkozik.

Ez már egy magasabb szint, a háztartási méretű kiserőmű csatlakozásához három fázisra van szükség, nem mellesleg pedig elegendő területre, ahol el lehet helyezni. Nem lehet ugyanis tetőre szerelni, mivel legalább 1 ha területre van szükség a kiépítéséhez, ekkora tetőfelület pedig ritkán adódik.

Ahhoz, hogy ki tudjuk használni az 500 kW-os kiserőmű teljesítményét, merthogy ekkora méreteknél beszélhetünk kiserőműről, megfelelő körülmények kellenek. Figyelni kell az elhelyezésre és többek között a villámvédelemre is.

Manapság egyre többen használnak napelem rendszereket megbízhatóságuk és környezetbarát működésük miatt. Néhány évvel ezelőtt ezek a termékek szinte megfizethetetlen áron mozogtak a piacon, ám manapság már sokkal könnyebben jut az ember napelem rendszerekhez, akár 500 kW-os háztartási méretű kiserőmű megoldások Fronius minőségben rendelkezésére állhatnak.

Hogy miért éri meg? A nap nem küld Önnek sárga csekket. Ez az egyik legkimagaslóbb előny sokak számára. A termék a napból nyeli az energiát, így beszerelése után tulajdonképpen egy forintot sem kell rá költenie. A napból jövő áram környezetbarát, biztonságos, a nappal működő berendezések az állam által támogatva vannak, minden terméknek magas a teljesítménygaranciája. Egy-egy termékre 20, de akár 40 év garanciát vállalunk. A solargroup.hu weboldalán számos termék közül válogathat ízlése és igényei szerint. A napelemek mellett számos kiegészítő tartozékot is találhat rendszeréhez, 500 kW-os kiserőművek esetén is. Amennyiben elnyertük tetszését és bizalmát, keressen minket az interneten. Biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni a háztartási méretű kiserőmű nyújtotta lehetőségekben!