Az autóm tisztasága van olyan fontos, mint a gördeszkámé.

Szponzorált tartalom

szervó olaj ar

szervó olaj ar

Most már lassan hat éve kezdtem el deszkázni. Elsőként csupán egy plusz módja volt annak, hogy több időt tölthessek a barátnőmmel. A szakításunk óta azonban az életemnek egyre nagyobb részét töltötte ki az, hogy gördeszkázok. Most már igazából nem csak a stílus és a kultúra tetszik, hanem egyszerűen ez vált a legésszerűbb közlekedésmóddá számomra.

Apukám a város szélén lakik, úgyhogy mikor meglátogatom őt, akkor muszáj vinnem valamit, amivel gyorsabban ki tudok érni. A deszka erre talán a legjobb, mivel nem foglal el sok helyet, mikor a vonaton kell utazni. Amikor lépcsőzni kell, akkor sem jön be az a probléma, ami a bicikliknél, hogy alig lehet megfogni. Bár már nem vágyok arra, hogy a trükkökből éljek meg, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy az egész életemre ki fog hatni a deszkázás.

A deszkázás mellett az egyik nagy szenvedélyem még az autóm. Annyi bajom volt csak, hogy az évek során nem tudtam találni egy olyan boltot, amiben megbízhatnék, egészen addig, amíg rá nem találtam az Olajwebshopra. Egy egyszerű, hétköznapi ötlet kapcsán történt ez a felfedezés. Szervo olajt akartam venni, úgyhogy beírtam a keresőbe, hogy „szervó olaj ar”. Meg is láttam elsőként az előbb említett Olajwebshopot. Nem tétlenkedtem sokáig, rákattintottam a „szervó olaj ar” kiírásra, és elkezdtem átnézni azt, hogy mit is tud ajánlani nekem az Olajwebshop.

Mivel a „szervó olaj ar” felirat kapcsán érkeztem az oldalra, ezért rögtön az ehhez tartozó kategóriában találtam magamat. Megtörténhet azonban, hogy valaki egyszerűen csak az oldal címét beírva, a főoldalra érkezik. Nem kell azonban ebben az esetben sem megijedni, mivel az oldalt nagyon könnyű kezelni. Valóban látszik, hogy az elsődleges szempontjuk az volt, hogy a vásárló a lehető legkényelmesebben érezze magát. Így, a felső menüt használva, csupán egyre szűkebb kategóriák közül kell válogatnunk, amíg nem találjuk meg a nekünk tetszőt.

De térjünk is vissza a „szervó olaj ar” témára. Az ehhez kapcsolódó kategóriában kifejezetten jó választékkal rendelkeztek. Tetszett, hogy több márkából is lehetett választani, viszont mindegyik minőségi volt. Pedig ez az utóbbi szempont ritkán szokott igaz lenni az autós boltokra. Itt azonban teljesen meg voltam elégedve és elkezdtem böngészni azt, hogy mennyibe kerülnek. Ez volt a következő meglepetés. Mivel ez egy online bolt, így az árak is nagyon különböznek a boltiakéhoz képest. Ezt persze pozitívan értem, mert nagyon sok minden, a töredékébe került csupán az eredeti árnak.

Tehát, az oldal kényelmes, olcsó, de ami a legfontosabb, könnyen lehet rajta információkat kapni a termékekről. Mindegyikhez tartozik egy leírás, ami meglepően részletes. Itt az adott termék legfontosabb ismertetőit taglalják, és számos olyan információval gazdagodtam, amik később befolyásolták a döntésemet is. Érdemes egyébként még regisztrálni is az oldalra, mivel így el tudjuk menteni azokat a termékeket, amik megtetszettek, de nem aktuálisak.

Maga a rendelés folyamata nevetségesen egyszerű. Ki fogom próbáltatni valami olyan rokonommal, aki egyáltalán nem ért a netes vásárláshoz, és biztos vagyok benne, hogy még ő is meg tudja majd oldani. Behelyezzük a kosárba a megvásárolni kívánt dolgokat, pár kattintással kitöltjük az adatainkat, majd kiválasztjuk a fizetési módunkat és be is fejeződött a vásárlás. Számomra, az előbb felsorolt rengeteg indok miatt az Olajwebshop egy egyedülálló hely, nem csak online térben.