Fitnesz óra a mindennapok segítője.

Szponzorált tartalom

fitnesz óra

fitnesz óra

Már jó ideje szerettem volna rendelni magamnak egy fitnesz órát, hogy az edzéseim alkalmával nyomon tudjam követni a pulzusom, kalóriaégetésem stb. alakulását. Nehezen tudtam eldönteni, hogy honnan vásároljak, de végül a kutatómunkám és a különböző összehasonlítások alapján a bestmarkt.hu – ra esett a választásom, mert a fitnesz óra kínálatuk nagyon széles. Ahogy láttam, az árak miatt se kell aggódni, mert többféle árkategóriában találhatóak meg a termékek, így mindenki a saját pénztárcájának megfelelően tud válogatni. Mivel úgy voltam vele, hogy ha már pénzt adok ki egy fitnesz óráért, rászánok egy kicsit több pénzt, hogy tényleg jó minőségű legyen, és jó sokáig tudjam használni. Így esett a választásom egy Garmin okosórára, mert korábban hallottam már erről a márkáról és szinte csak jó dolgokat. Ráadásul le is volt árazva, ami nyilván nem egy elődleges szempont, de ha már volt rá lehetőség, kihasználtam, hogy olcsóbban tudom megvásárolni az eredeti árhoz képest.

Láttam, hogy mivel a termék külső raktáron megvolt, ezért nagyon gyorsan, akár 2 nap alatt is hozzá tudok jutni. Ennek nagyon örültem, mert így nem kellett sokat várnom, hogy elkezdhessem használni a sportoláshoz. Szerintem nagy előnye a bestmarkt.hu-nak, hogy az oldalon van lehetőség a termékek vásárlók általi értékelésére. Ez úgy zajlik, hogy miután valaki megvesz egy terméket, majd használja, a weboldalon elmondhatja a véleményét, hogy neki mi volt a pozitív és mi a negatív. Az én fitnesz órám esetében még nem voltak ilyen értékelések, amin őszintén nem voltam meglepődve, mert azért egy drága dologról van szó. Nem sokan adnak ki ennyi pénzt egy okosóráért.

Mivel közel laktam a bestmarkt.hu üzletéhez, a vásárláskor a személyes átvételt választottam. Ezen felül lehet még kérni a csomag kiszállítását házhoz szállítással vagy csomagpontra való szállítással is. Esetemben azért is volt jobb a személyes átvétel, mert így egy nappal hamarabb juthattam hozzá a fitnesz órához. Szerettem volna, ha tudok kártyával fizetni, mert nem éreztem magam sosem biztonságban, ha nagy mennyiségű készpénz volt otthon. Mindig féltem, hogy valahogy el fog veszni. Szerencsére ezzel nem volt gond, a BestMarkt-nál a vásárlás során lehet bankkártyával fizetni. De ha valaki mégis az ellenkező véleményen van hozzám képest, annak sem kell kétségbe esni, mert utánvéttel is lehet vásárolni. Azóta megérkezett a fitnesz órám, és boldogan használom nem csak a sportoláshoz, hanem a mindennapok során is hű társam. Nagyon jó visszajelzéseket ad a testem működéséről. A bestmarkt.hu szolgáltatásaival is teljesen meg voltam elégedve, pontosan azt kaptam, amit a weboldalukon ígérnek. Így aztán mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a céget.